Dětská soutěž Třebeč 2016

Podzimní dětská hasičská soutěž

Se začátkem školního roku začali pracovat také mladí hasiči. Od září jsme se připravovali na „Běh požární všestrannosti“. Opět jsme rozšířili základnu o několik prvňáčků. Někdo si to naopak rozmyslel a usoudil, že tento rok chodit nebude. Nevadí. Náš počet zůstává stejný kolem 25 až 30 dětí.

DSCN3274
« z 4 »

                Na soutěž jsme se vydali v sobotu 22.10.2016 do nedaleké Třebče. I když ráno byla krajina pokrytá jinovatkou, v poledne nás už příjemně hřálo sluníčko. Na startu jsme měli zastoupení v obou kategoriích tedy mladší i starší. Podle malé ankety náročnost závodu hodnotily děti poměrně rozdílně. Některým připadal nejhorší běh, střelba nebo lezení po vodorovně zavěšeném laně. Jiným se tyto disciplíny zdály mnohem lehčí než třeba orientace mapy nebo znalosti požární ochrany.  No u dětí nikdy nevíte, na čem jste.
               A abych to moc neprotahovala, tak musím k mému potěšení konstatovat, že máme šikovné děti. Starší byly třetí a mladší první. Hurááá J. Pevně věřím, že úspěch z podzimní soutěže nás bude motivovat do další činnosti.